Een site met boeken, nieuws, games, een chatbox, forum, trips & tricks en veel meer!
Home » Tips & Tricks » Tekenen

Tekenen

Gepubliceerd op 14 juni 2013 16:01

Cindy66

Ik heb over Manga ook een werkstuk geschreven. Dus daarom weet ik er best veel over. Maar niet alles. Ik heb er trouwens een 9 voor gekregen!

Manga meisjes hebben meestal een jonge uitstraling en zijn ongeveer 16. Er zijn ook Manga films gemaakt. Daar transformeren meisjes of jongens. Daar moet je goed rekening houden met hun karakter en uiterlijk. En je moet goed rekening houden met een kleurencirkel.

Dit is zo'n kleurencirkel

Bij tranformatie's moet je niet zomaar wat doen. Je kan natuurlijk niet een meisje van 13 die een gothic is  veranderen in een baby fee met allerlei roze hartjes. Die moet je juist in een vampier of gevaarlijke heks veranderen met rode Manga ogen en allerlei rode/groene diamanten.

Bij transformatie's zijn niet alleen magische wezens maar ook mensen met een kruising van een dier. Zoals katten. Die komen ook vaak voor. Maar er zijn ook normale poppetjes Zoals schoolkinderen, nerds, popsterren etc.

Manga is een heel veel genres verdeeld. De hoofdgenres zijn Shoujo (meisjes) en Shonen (jongens). Geanimeerde Manga is Anime. De gene die ik kan zijn: normale Manga, Shoujo en Anime.

  

Je tekeningen zijn meestal alleen Manga als ze in Japan zijn gemaakt. Er zijn veel films waarbij je denkt dat het Manga of Anime is. Zoals bij Avatar of Winx. Maar ik kan ook voorbeelden geven van films die wel Manga zijn. Zoals Fruit Basket.

In Mangafilms zit vaak en moraal. Dat is iets waarvan je kunt leren. Bijvoorbeeld dat iedereen anders is maar nog steeds gelijk is. En dat veel onbelangrijke iets belangrijks maken. Dus eigenlijk ben je niet onbelangrijk. Zo kan ik nog honderden voorbeelden opnoemen!Knipogen

Later meer!

Geplaatst door Cindy66