Een site met boeken, nieuws, games, een chatbox, forum, trips & tricks en veel meer!
Home » Winter

Winter

Cadautjes, familie's op bezoek een kerstboom versieren lichtjes erin je raadt het al het is al bijna kerst :D Omdat dat wel de leukste tijd van het jaar is geef ik hier een paar leuke tips & tricks weg om een leuke kerst te vieren samen met je ouders of familie,

 

Kerst tips

1. Zorg dat het een kerst wordt om nooit te vergeten want 2013 doen je maar een keer voor je het weet wordt het 2014 zo snel gaat het.

2. Geef jij graag cadeautjes? Maar weet je echt maar dan ook echt niks kijk dan verder of kijk op website's vaak vindt je daar hele leuke dingen. Of ben jij nou iemand die het saai vindt om dingen te kopen maak iets creatiefs iets orginals.

3. Heb jij nou een kerstdiner op school en weet je echt niet wat je moet aantrekken keep calm ( doe rustig ;D) er zijn vast leuke winkels die de perfecte outfit voor jou hebben wees jezelf met je kleren doe niet iets aan wat anderen willen je moet je er lekker in je vel voelen dat is het belangrijkste toch?

 

Kerstknutsels!!

Iedereen is dol op leuke en zelf gemaakte knutsels. En daarom als jij iets wilt knutselen met kerst heb ik hier een paar voorbeelden.

 

 

Kijk eens naar dit kerst werkje degene die dit heeft gemaakt is heel creactief geweest.

Dit kerst werkje is gemaakt van ijs-stokjes en papier.

 

 

Een zelfgemaakte kaart is ook altijd leuk!

 

Dit is toch weer wat moeilijker want dit is gemaaakt van vilt (een stof) vraag iemand om hulp als je dit

moeilijk vindt of kijk op internet daar staan altijd veeeel tips

 

 

 

 

 

En kerst filmpjes zijn ook leuk!